Home WK Nieuws Mirallas en Falcao zijn op tijd fit voor het WK voetbal 2014

Mirallas en Falcao zijn op tijd fit voor het WK voetbal 2014

0
Mirallas en Falcao zijn op tijd fit voor het WK voetbal 2014
Wedden op het WK in Brazilië met Bwin

Waar veel spelers door blessures af haken voor het WK voetbal 2014 in Brazilië, daar werken enkele voetballers enorm hard aan hun revalidatie om toch te kunnen schitteren in Zuid-Amerika. Mirallas en Falcao zijn twee van die grote groep spelers.

Everton-speler Mirallas scheurde in het duel met Manchester United een gedeelte van zijn lies af, maar liet meteen via teamgenoot weten dat niemand in België hoeft te vrezen dat de speler het WK zal missen. “Ik hoop dat het team de Champions League haalt en laat me intussen behandelen, zodat ik klaar raak voor het WK.”, liet Miralles weten via het account op Twitter van Lukaku.

Voor de Rode Duivels is het inderdaad te hopen dat de aanvaller op tijd fit is voor het wereldkampioenschap. Mirallas is, in de selectie van bondscoach Wilmots, de meest ervaren aanvaller. Zeker gezien het feit dat Benteke in ieder geval niet op tijd fit zal zijn voor het WK is het de Belgen er alles aan gelegen dat Mirallas op tijd fit zijn.

Colombiaanse spits op tijd fit

Een andere topper die waarschijnlijk op tijd terug is van zijn blessure is Falcao. De spits van Colombia scheurde eind januari een kruisband af, maar sprak meteen uit dat hij er op het WK gewoon bij zit. De chirurg die de spits onder handen heeft genomen heeft inmiddels ook zijn vertrouwen uitgesproken. ‘’Ik denk dat het WK haalbaar is, maar dat is redelijk normaal met een hersteltijd van vier maanden en negentien dagen”, gaf de arts aan. “Het kan, maar Falcao zal aan het begin van het toernooi nog niet honderd procent fit zijn.”

Falcao is in zijn 50 interlands tot nu toe goed voor 20 doelpunten, waardoor hij inmiddels is uitgegroeid tot een zeer belangrijke schakel in het Colombiaans elftal. Het ontbreken van de aanvaller zou dus zeker een tegenvaller zijn voor het Zuid-Amerikaanse land.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in