Home WK Nieuws Nederland er volgens simulatie uit tegen Brazilië op WK voetbal 2014

Nederland er volgens simulatie uit tegen Brazilië op WK voetbal 2014

0
Nederland er volgens simulatie uit tegen Brazilië op WK voetbal 2014
Wedden op het WK in Brazilië met 888 Sport

Nederland krijgt te maken met een relatief zware poule op het WK voetbal in Brazilië, maar zal er vervolgens in de achtste finale tegen Brazilië uitvliegen. Dat blijkt uit een simulatie gedaan door de New York Times, met behulp van het spel Football Manager. Dit spel beschikt over zeer diepgaande statistieken over spelers en teams, waardoor het tot een realistische voorspelling van voetbalwedstrijden kan komen. Spelers van het spel hebben voor de New York Times alle wedstrijden van het WK laten spelen, om na te gaan wat de uitslag zal worden.

Slechts vier wedstrijden van Nederland

Het Nederlands Elftal zal op het WK In Brazilië slechts vier wedstrijden spelen. We verliezen de eerste wedstrijd met 3-1 van de Spanjaarden, maar winnen daarna ruim met 4-0 van Australië. Tegen Chili komen we vervolgens niet verder dan een gelijkspel, maar het is voldoende om de knock-out fase van het toernooi te bereiken. We worden tweede in de poule, terwijl Brazilië er in Poule A met de winst vandoor gaat. We treffen het thuisland en verliezen die wedstrijd vervolgens met 1-0. Brazilië mag zich uiteindelijk laten kronen tot winnaar van het toernooi, waardoor het verlies op zich geen schade is.

België tot in de halve finale

Opvallend genoeg doet België het volgens Football Manager een stuk beter. Het team komt de poulefase door en schakelt vervolgens Portugal uit, het team van Cristiano Ronaldo. Daarna is ook Zwitserland te sterk voor de Belgen, maar onze zuiderburen komen helaas niet langs Argentinië, dat de halve finale van ze wint. In de finale is het Brazilië dat van Argentinië wint. De runner-up van het komende WK had in de kwartfinale Duitsland echter al alle hoeken van het veld laten zien en het team met 3-0 verslagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in