Home WK Nieuws Nederland opgeschrikt door ongeluk Van Persie en Janmaat

Nederland opgeschrikt door ongeluk Van Persie en Janmaat

0
Nederland opgeschrikt door ongeluk Van Persie en Janmaat
Wedden op het WK in Brazilië met Unibet

Voetbalminnend Nederland is maandagavond opgeschrikt door het nieuws dat Van Persie en Janmaat een ongeluk hebben gehad met een Braziliaanse kitesurfer.

Een bezoek aan Ipanema Beach liep voor het Nederlands elftal iets minder goed af dan gewenst. Bij een zwempartij in de zee werden Janmaat en Van Persie geraakt door een kitesurfer die de controle over zijn bord had verloren.

Uiteindelijk kwamen beide internationals met de schrik vrij, want naar verluidt hebben beide spelers alleen last van wat hoofdpijn en schrammen. Volgens de perschef komt het duel tegen Spanje voor beide beoogde basisspelers dan ook niet in gevaar. “Ze werden inderdaad hard geraakt, maar de schade valt mee. We hoeven ons verder geen zorgen te maken.”, liet Kees Jansma weten.

“Er is niets aan de hand”

Ook Janmaat liet via de officiële kanalen weten dat het mee valt. “Ik kreeg bijna een kite op mijn hoofd. Er was een man aan het kitesurfen en die viel precies op de plek waar ik stond, dat was even minder. Gelukkig valt de schade mee. Er is niets aan de hand”, liet de rechtsback weten. De 24-jarige Janmaat kan zich dus volledig gaan focussen op het duel tegen Spanje. De speler van Feyenoord lijkt zich namelijk op te kunnen maken voor een basisplek in zijn zestiende interland.

Het bezoek aan het strand is voor het Nederlands elftal voorlopig het laatste uitje in aanloop naar de start van het WK voetbal. Omdat aanstaande vrijdag al het duel tegen Spanje wacht, wordt er in de komende dagen veelvuldig achter gesloten deuren getraind op het complex van Flamengo. Het duel tegen Spanje vangt vrijdag om 21.00 uur aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in