Home WK Nieuws Nederland – Wales oefeninterland: doelpuntenfestijn verwacht tussen Nederland en Wales

Nederland – Wales oefeninterland: doelpuntenfestijn verwacht tussen Nederland en Wales

0
Nederland – Wales oefeninterland: doelpuntenfestijn verwacht tussen Nederland en Wales

Nederland – Wales oefeninterland. Nederland speelt vanavond de laatste wedstrijd op weg naar het WK 2014 in Brazilie. In de Amsterdam ArenA komt het nationale elftal van Wales op bezoek voor het zogenoemde ‘uitzwaaiduel’.

Voor Van Gaal zal het duel tegen de Welshman vooral in het teken staan van het spelen tegen een zwakke tegenstander. Met het nieuwe 5-3-2-systeem legt de bondscoach de nadruk duidelijk op de verdediging, maar in de groepsfase zal Nederland ook vooral in aanvallende opzicht het nodige moeten zien. Vanavond vormt dus een serieuze test voor de aanvallende kwaliteiten van Nederland.

Noteringen bij de bookmakers

Odds / QuotesNederland wintgelijkWales wint
Unibet1.226.0015.00
William Hill1.225.5013.00
Bwin1.226.0012.00

Bale en Ramsey niet in de opstelling Nederland – Wales

Dat Nederland tegen Wales de bovenliggende partij zal zijn staat zo goed als vast. De eilandbewoners treden aan zonder sterspelers Bale en Ramsey, waardoor het waarschijnlijk eenrichtingsverkeer gaat worden in de ArenA. Van Gaal liet weten enorm te balen van het ontbreken van Bale en Ramsey, gezien de waarde die hij hecht aan het spelen van oefenduels. “Ik heb de KNVB opgedragen om erop aan te dringen dat Wales zou spelen met Bale en Ramsey. Ik weet niet waarom ze niet meedoen, of het om blessures gaat of dat ze al vakantie hebben”, liet de teleurgestelde bondscoach weten, ‘’Maar voor ons was het beter geweest als we het beste Wales tegenover ons zouden hebben gehad, want we hebben weerstand nodig en ik denk dat Wales zwakker is zonder deze twee spelers.”

Oranje zonder De Guzman

De enige Nederlander die vanavond ontbreekt is De Guzman. De middenvelder verliet zondag geblesseerd het trainingsveld en zal rust nemen om te herstellen. Clasie zal de speler van Swansea City vervangen in het duel tegen Wales.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in