Home WK Nieuws Nederland zal in blauw uitshirt spelen op WK voetbal 2014 in Brazilië

Nederland zal in blauw uitshirt spelen op WK voetbal 2014 in Brazilië

0
Nederland zal in blauw uitshirt spelen op WK voetbal 2014 in Brazilië
Wedden op het WK in Brazilië met Unibet

Nederland zal in uitwedstrijden op het WK voetbal 2014 in Brazilië aantreden in blauwe shirts. Dat heeft sponsor Nike bekendgemaakt, samen met enkele spelers van het Nederlands elftal. Het tenue heeft een donkere blauwe kleur en maakt gebruik van een grote leeuw op de borst. De leeuw heeft een oranje kleur, zodat het tenue toch wat van onze nationale kleur over kan brengen. Op het thuisshirt heeft de leeuw een witte kleur, omdat de rest van het shirt dan al oranje is.

Ouderwets design van shirt

De spelers lijken tot nu toe tevreden over het shirt, zal ze op het WK in Brazilië wellicht zullen gaan dragen. Het is op dit moment nog niet zeker welke spelers er mee zullen gaan, maar Boëtius, Klaassen en Veltman lijken in ieder geval tevreden met het tenue voor de uitwedstrijden. Ze vinden de donkerblauwe kleur er wat ouderwets uitzien, iets waar ze wel van houden. Of het er ook voor zal zorgen dat we de uitwedstrijden op het WK in Brazilië weten te winnen zal natuurlijk moeten blijken.

De leeuw van Oranje

Op het shirt staat in ieder geval een grote leeuw van Oranje, zoals we die een aantal toernooien niet gezien hebben. De KNVB koos er de afgelopen jaren vooral voor om het eigen logo af te beelden, maar heeft er nu toch voor gekozen om de leeuw weer terug te brengen. Wellicht dat de leeuw ervoor zorgt dat we tijdens het toernooi het beste in ons naar boven kunnen halen en we bijvoorbeeld Spanje en Chili kunnen verslaan. De wedstrijden op het WK voetbal 2014 in Brazilië zullen niet bepaald gemakkelijk worden, waardoor we ons op het veld als leeuwen zullen moeten verdedigen en dan moeten hopen op een mooi toernooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in