Home WK Nieuws Nederlanders massaal voor België

Nederlanders massaal voor België

0
Nederlanders massaal voor België
Wedden op België met Unibet

Nederlanders kiezen België, na Nederland als favoriet om te supporteren op het WK voetbal in Brazilië. Dat blijkt uit onderzoek dat afgelopen week is uitgevoerd in opdracht van deze website. Maar liefst 61% van de Nederlanders noemt België als tweede land om te steunen op het WK.

Nederland massaal voor BelgiëIn een onderzoek dat bestaat uit 1359 Nederlandse respondenten. Koos de overgrote meerderheid voor België. België laat Brazilië (19%), Argentinië (8%) en Duitsland (3%) ver achter zich.

De Nederlanders hebben vooral sympathie omdat men vindt dat het Belgisch elftal mooi voetbalt. Tevens gunt de Nederlander zijn zuiderbuur dat het land na 12 jaar weer eens aanwezig is op een wereld kampioenschap.

Nederland volgt Belgisch Elftal op de voet

Veel Nederlanders zaten voor de buis toen België zijn eerste wedstrijden in de groepsfase speelde. Bijna 1,5 miljoen kijkers gemiddeld. Ook op Social Media ging het los. Tijdens en rond de wedstrijden waagde gemiddeld 22.000 Nederlanders een twitterbericht aan de wedstrijd.

De verwachting is dat dit dinsdag aanstaande wordt geëvenaard omdat de spanning stijgt.

Halve Finale

Op de vraag hoe de Nederlander denkt over een mogelijke ontmoeting in de halve finale zegt 93% dat Oranje gaat winnen van de Rode Duivels. 5% houdt het op een gelijkspel en 2% verwacht dat België wint. We maken ons geen zorgen 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in