Home WK Nieuws Nederlands bedrijf Akzo ziet Brazilië graag WK voetbal 2014 winnen

Nederlands bedrijf Akzo ziet Brazilië graag WK voetbal 2014 winnen

0
Nederlands bedrijf Akzo ziet Brazilië graag WK voetbal 2014 winnen
Wedden op het WK in Brazilië met Unibet

In Nederland hopen we natuurlijk allemaal dat Oranje het WK voetbal 2014 in Brazilië zal winnen, al zijn we geregeld kritisch en is de blessure van Strootman natuurlijk een enorme aderlating voor het Nederlands Elftal. Akzo Nobel ziet echter graag Brazilië het WK winnen, omdat dit ertoe zal leiden dat Akzo veel meer omzet kan genereren. Wat dat betreft heeft de bestuurder Ruud Joosten zich bij het oranjelegioen niet direct populair gemaakt, maar is hij er wel in geslaagd om Akzo op de nationale kaart te zetten.

Opkomende markt voor Akzo

Het lastige van zijn uitgesproken wens is echter dat Brazilië en Nederland elkaar waarschijnlijk al in de achtste finale zullen treffen. Indien Brazilië het WK wint, betekent dit dat Nederland er al snel uit zal liggen. Vervolgens kan Akzo zich dan gaan richten op onder andere de sloppenwijken van Brazilië, om daar decoratieve verf aan te gaan brengen. Akzo Nobel maakt bovendien gebruik van een campagne om de sloppenwijken gratis een kleurtje te krijgen, waarin ook Scolari een rol speelt. Hij is bondscoach van het Braziliaanse elftal en heeft wat dat betreft een behoorlijke invloed op het uiteindelijke resultaat.

Europese huizenmarkt trekt aan

Akzo Nobel ziet echter ook in Nederland en andere Europese landen kansen. Volgens Joosten trekt de Europese huizenmarkt de laatste tijd weer aan, wat betekent dat er weer meer geschilderd zal gaan worden. Akzo kiest ervoor om contracten te sluiten met de klusprogramma’s, om op die manier bij het publiek onder de aandacht te komen. Het verhuizen is de laatste jaren wat tot stilstand gekomen, waardoor er nu een behoorlijke behoefte bestaat om te vertrekken. Wat dat betreft ziet Akzo Nobel de toekomst rooskleurig in, al hopen veel van de medewerkers ongetwijfeld stiekem dat Oranje verder zal komen op het WK dan Brazilië.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in