Home WK Nieuws Oefeninterland Nederland – Ecuador: zal Oranje met nieuw systeem winnen

Oefeninterland Nederland – Ecuador: zal Oranje met nieuw systeem winnen

0
Oefeninterland Nederland – Ecuador: zal Oranje met nieuw systeem winnen

Zaterdagavond om 20:45 uur treffen Nederland en Ecuador elkaar in de Amsterdam ArenA. Voor Oranje zal dit de eerste officiële wedstrijd zijn in de aanloop naar het WK voetbal 2014 in Brazilië.

Hoewel de belangen niet heel groot zijn in dit duel, wordt het ongetwijfeld interessant om te zien met welke spelers Van Gaal gaat starten en hoe zijn vernieuwde tactiek uit gaat pakken. De bookmakers van Unibet verwachten echter dat Nederland, ongeacht het systeem, gewoon gaat winnen van het Zuid-Amerikaanse land. Een inzet op een overwinning van Nederland staat namelijk gequoteerd met 1,40, terwijl een gelijkspel of een Ecuadoriaanse overwinning je respectievelijk 4,50 en 7,00 maal je inzet opleveren.

Wedden op het aantal doelpunten Nederland – Ecuador

Voor de gokliefhebbers die helemaal overtuigd zijn van een overwinning voor Nederland kun je ook inzetten op het aantal doelpunten dat Ecuador gaat scoren in de ArenA. Mocht de nummer 23 van de wereld namelijk helemaal niet tot scoren komen, dan ontvang je 2,08 maal je inzet. Wanneer je vermoedt dat La Tricolor óf nul óf één keer het doel zal treffen, dan heb je recht op 1,17 maal je inzet.

Andersom kun je natuurlijk ook inzetten op hoeveel doelpunten Nederland gaat scoren tegen Ecuador. Als de mannen van Van Gaal namelijk meer dan één keer weten te scoren, dan krijg je inzet maal 1,47 terug. Denk je echter dat het de Oranjeleeuwen lukt om liefst meer dan tweemaal te scoren, dan ontvang je bij een gok hier op 2,60 maal je inzet terug.

Voorspelling Nederland – Ecuador

Onze voorspelling? Wij voorspellen een 3-1 overwinning voor de mannen van Van Gaal. Mocht jij het hiermee eens zijn en hier op inzetten, dan kun je bij Unibet bij een inzet van €10,- liefst €125,- winnen. De quotering van deze uitslag is 12,50.

Bookmakers over de Wedstrijd

De bookies zijn er wel uit. Nederland gaat voor de winst. Hieronder de quotes van de belangrijkste bookies.

Nederland wintgelijkEquador Wint
Unibet1.404.507.00
888sport1.404.507.00
William Hill1.654.005.00
Bwin1.404.757.00

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in