Home WK Nieuws Opstelling Australië – Nederland: Aussies met lichte tegenzin

Opstelling Australië – Nederland: Aussies met lichte tegenzin

0
Opstelling Australië – Nederland: Aussies met lichte tegenzin
Wedden op Nederland tegen Mexico met Bwin

Dat de 5-1 zege tegen Spanje niemand is ontgaan is inmiddels wel duidelijk geworden; het Nederlands elftal is van outsider naar kanshebber voor de titel gestegen in minder dan een week. Ook Australië erkent dat Oranje misschien wel sterker is dan verwacht en gaat dan ook met lichte tegenzin het duel in Porto Alegre tegemoet.

Volgens Pim Verbeek, oud-bondscoach van de Australiërs, zal het land dan ook met name proberen om de schade beperkt te houden. ‘’Ze gokken op een gelijkspel.’’, liet Verbeek weten, ‘’Ik verwacht dat ze zeer verdedigend zullen starten en steeds meer druk proberen te zetten. Of ze daarin gaan slagen durf ik niet te zeggen. Veel zal af hangen van het scoreverloop!’’

Australië – Nederland: Enorme uitdaging voor Aussies

Ook de huidige bondscoach van de Aussies gaat met ontzag het duel tegemoet, maar kon niet ontkennen er veel zin in te hebben. ‘’Het is voor ons een enorme uitdaging om het aanvallende spel van Oranje te stoppen.’’, liet Ante Postecoglou optekenen,’’Ze hebben voorin Van Persie, Robben en Sneijder, die maken het iedere ploeg moeilijk. Desondanks ben ik ervan overtuigd dat ook wij onze kansen zullen krijgen. Daar zullen we echter heel zorgvuldig mee om moeten gaan.’’, aldus de keuzeheer van Australië, die over een gebrek aan toegewijde fans niet te klagen heeft; naar verluidt nemen vanavond ongeveer 17.000 supporters plaats in het stadion.

Bij het Nederlands elftal is de laatste dagen de rust weer wedergekeerd, waardoor er vol op gefocust kon worden op het tweede duel in de groepsfase. Inmiddels lijkt ook bekend te zijn hoe Van Gaal zijn aanvallendere tactiek ten op zichte van het duel tegen Spanje in wil gaan richten. Tijdens de laatste training ontbrak namelijk Ron Vlaar in de basiself tijdens de slotpartij. Dit betekent dat de Van Gaal waarschijnlijk gaat kiezen voor een 4-3-3-systeem, waarbij Vlaar als vijfde verdediger aan de kant wordt gehouden. In de voorste linie wordt Jeremain Lens toegevoegd, om zo veel snelheid op de flanken te creëren.

Opstelling Australië – Nederland:

Doel: Cillessen
Verdediging: Daryl Janmaat, Stefan de Vrij, Ron Vlaar Bruno Martins Indi, Daley Blind
Middenveld: Nigel de Jong, Wesley Sneijder, Jonathan de Guzman
Aanval: Arjen Robben, Robin van Persie,

Het duel tussen Nederland en Australië zal vanavond om 18.00 uur aanvangen.

Quotes Nederland – Australië

De noteringen bij de bookmakers zijn bekend. De bookies verwachten dat Nederland deze wedstrijd gaat winnen. Waag een gokje op deze wedstrijd om het nog een beetje spannend te maken.

Australië wintgelijkNederland wint
Unibet15.006.751.20
William Hill13.006.501.20
888sport15.006.751.20
Bwin10.507.001.20

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in