Home WK Nieuws Oranje traint zonder Rafael van der Vaart

Oranje traint zonder Rafael van der Vaart

0
Oranje traint zonder Rafael van der Vaart
Wedden op het WK in Braziliƫ met Bwin

Oranje trainde afgelopen maandag zonder Rafael van der Vaart, die last zou hebben van een griepje. De verwachting is dat hij op dinsdag wel weer gewoon deel zal nemen aan de training, wat erop lijkt te duiden dat er geen sprake is van ernstige klachten. Wat dat betreft heeft van Gaal tot nu toe weinig te maken met tegenvallers, op de ernstige blessure van Strootman na. Hij raakte enkele weken opnieuw geblesseerd bij een wedstrijd van zijn club, waardoor hij het WK voetbal vanaf de bank voor de televisie zal moeten bekijken.

Paul Verhaegh, Blind en Janmaat

Van der Vaart was niet de enige afwezige tijdens de training, ondanks het feit dat de groep compleet is en ook alle internationale spelers inmiddels aanwezig zijn. Van Gaal gunde Daley Blind en Daryl Janmaat wat rust. Zij hoefden niet de volledige groepstraining af te werken, om energie te kunnen sparen en die later optimaal in te kunnen zetten. De laatste afwezige tijdens de groepstraining van Oranje was Paul Verhaegh. Hij moet de training aan zich voorbij laten gaan, vanwege een lichte enkelblessure die hij zaterdag op de training opliep. Volgens een woordvoerder verloopt het herstel uitstekend en is er dus geen reden tot paniek.

Oranje terug naar Nederland

Het Nederlands Elftal trainde de afgelopen tijd in Lagos, veelal achter gesloten deuren. Het trainingskamp is echter achter de rug, wat betekent dat Oranje terug zal keren naar Nederland. Het team zal verblijven in Rotterdam en van daaruit verder werken aan de voorbereiding voor het WK voetbal. Aanstaande zaterdag staat er een oefenwedstrijd tegen Ghana op het programma, een van de WK-deelnemers. Tijdens het WK-voetbal zal Ghana het onder andere moeten opnemen tegen Duitsland en Portugal, wat betekent dat dit team net als Nederland een zware loting heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in