Home WK Nieuws Panini neemt Kevin Strootman gewoon mee naar WK voetbal in Brazilië

Panini neemt Kevin Strootman gewoon mee naar WK voetbal in Brazilië

0
Panini neemt Kevin Strootman gewoon mee naar WK voetbal in Brazilië
Wedden op het WK in Brazilië met Unibet

Het WK in Brazilië brengt ons niet alleen mooi voetbal en spannende wedstrijden, ook de commercie probeert z’n slag uiteraard weer te slaan. Een goed voorbeeld van een bedrijf dat dan steevast voorop staat is Panini. Zij maken de voetbalplaatjes, die we in de bekende boeken kunnen verzamelen.

In de Nederlandse selectie met plaatjes vinden we echter ook Kevin Strootman terug, waarvan inmiddels duidelijk is dat hij wegens een blessure niet mee zal kunnen doen. Gaat het om een pijnlijke fout, of werden de plaatjes al veel eerder gedrukt en valt hier helaas niets meer aan te doen?

Wereldwijd plaatjes plakken

Het plakboek voor het WK voetbal in Brazilië ligt inmiddels enkele dagen in de winkel, wat betekent dat miljoenen verzamelaars van over heel de wereld aan de slag kunnen om de selecties compleet te maken. Er worden zelfs ruilbeurzen georganiseerd, om bepaalde plaatjes te kunnen bemachtigen en de dubbele plaatjes aan de andere kant juist uit te delen. De beroemde stickers houden met name kinderen bezig, al kan ook een groot aantal volwassenen niet zonder op het moment dat er een WK voetbal zoals dat in Brazilië plaatsvindt.

Zeventien spelers per land

Panini heeft per land 17 spelers aangewezen en voor Nederland dus ook Strootman opgenomen. Verder zijn het Jasper Cilissen als keepers, Daryl Janmaat, Stefan de Vrij, Ron Vlaar, Bruno Martins Indo en Daley Blind als verdedigers. Op het middenveld vinden we Nigel de Jong, Kevin Strootman, Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder en Arjen Robben voor. De aanvallers voor het WK in Brazilië zouden Memphis Depay, Dirk Kuyt, Jeremain Lens, Klaas-Jan Huntelaar en Robin van Persie worden. Het is uiteraard de vraag of Van Gaal inderdaad deze selectie zal kiezen, of dat hij toch andere keuzes maakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in