Home WK Nieuws Plotselinge stijging verkoop WK kaartjes

Plotselinge stijging verkoop WK kaartjes

0

De verkoop van toegangskaarten voor het WK voetbal is behoorlijk beneden verwachting. Er zijn veel verschillende redenen te bedenken voor het achterblijven van de verkoop in verre landen, maar de organisatie had geen idee waarom ook de verkoop in Zuid Afrika achter bleef.

Inmiddels is dat raadsel opgelost. De meeste mensen in Zuid Afrika hebben domweg geen internet verbinding of creditcard om de kaartjes te kunnen bemachtigen!

Speel met 888sport

WK kaartjes in retail verkrijgbaar

Daar heeft de organisatie nu iets op gevonden. De kaartjes worden voor 20 dollar (laagste prijs voor een WK-ticket in jaren) verkocht op speciaal opgerichte verkooppunten.

Dat bleek een doorslaand succes te zijn….op de eerste dag van de nieuwe verkoop manier werden reeds 12.000 kaarten verkocht. Duizenden mensen stonden zelfs in de rij om een kaartje te bemachtigen.

WK kaarten nu in de supermarkt

Voor deze speciale manier van verkopen was toestemming van de FIFA nodig. De kaarten zijn nu verkrijgbaar bij supermarkten in de 9 speelsteden en bij een aantal speciaal daarvoor ingerichte verkooppunten.

De lage verkoopprijs is ingesteld in verband met het lage gemiddelde inkomen van de voetbalfans. Sommigen moeten maanden sparen om een ticket te kunnen betalen.

Lagere prijs reisbureau’s

Ook in bijvoorbeeld Europa schrikt de hoge prijs voor kaartjes de fans af. De FIFA heeft een beroep gedaan op reisorganisaties om hun prijzen te verlagen. Er zijn nog zo’n 800.000 kaarten te koop. Alleen de groepswedstrijden van Engeland zijn waren in maart uitverkocht.

De FIFA hoopte aanvankelijk dat ongeveer 500.000 fans naar Zuid Afrika zouden afreizen voor het WK. Dit aantal denkt men nu niet meer te halen.

Wil je ook wedden op het WK?

Unibet

    – Ontvang 50 euro bonus.

888 sport

    – Ontvang 70 euro bonus.

Betsson

    – Ontvang 50% korting op eerste inleg.

Bet at Home

    – Ontvang 50% korting op eerste inleg.

Bwin

   – Ontvang 50 euro bonus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in