Home WK Nieuws Robben steunt ‘vriend’ Sneijder

Robben steunt ‘vriend’ Sneijder

0
Robben steunt ‘vriend’ Sneijder
Wedden op het WK in Brazilië met Unibet

Met nog minder dan 50 dagen te gaan voor het WK voetbal lijkt het selectiebeleid van Van Gaal met de dag een interessanter bespreekonderwerp te worden. Volgens kenners moet met name Sneijder zich zorgen gaan maken over zijn plaats in de selectie van het Nederlands elftal.

Sneijder zelf bemoeit zich niet met de situatie en laat vooral alles over zich heen komen. De middenvelder van Galatasaray begon twee jaar geleden nog als aanvoerder van het Nederlands elftal, maar heeft in de laatste maanden veel kritiek over zich heen gekregen.

Wesley Sneijder van uitzonderlijke klasse

Wie echter volledig achter Sneijder staat is Arjen Robben. De buitenspeler van Bayern Munchen is bezig aan een sterk en bovenal blessurevrij seizoen, maar maakt zich wel zorgen om zijn vriend. Ik ken Wesley als geen ander. Op het moment dat hij zijn niveau heeft en gewoon fit is, is hij van uitzonderlijke klasse. Hij heeft dan een meerwaarde voor het Nederlands elftal. Maar uiteindelijk is er maar één die beslist en dat is de trainer.”, liet Robben weten aan de NOS,’’ Ik hoop alleen wel dat iedereen beseft dat hij een speler is die extra klasse heeft en dat heb je nodig op het WK. Ik ben fan van Wesley.”

Waar Robben zich nog meer zorgen over maakt zijn de defensieve kwaliteiten van het Nederlands elftal. Het schijnt dat de vleugelaanvaller hierover regelmatig met Van Gaal belt om zo ideeën uit te wisselen. ‘’We spelen op het WK tegen toplanden. Als je kijkt naar de individuen, dan gaan we het niet winnen. Andere landen hebben betere individuele spelers. Daarom moeten we vooral defensief heel sterk zijn”, liet Robben afsluitend weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in