Home WK Nieuws Rode Duivels bereiden zich voor op WK in Brazilië

Rode Duivels bereiden zich voor op WK in Brazilië

0
Log van de Rode Duivels
Ook de Rode Duivels mogen naar Brazilië.

De verschillende landen uit Europa werken stuk voor stuk toe naar hun kwalificatie voor het WK in Brazilië, zo ook de Rode Duivels uit België.

Het valt op dat verschillende spelers zich graag aandienen, nu het land het weer voor elkaar heeft om een goed team neer te zetten. De afgelopen edities van zowel Europese als Wereldkampioenschappen waren de Belgen er helaas niet bij. Nu is er een lichting actief die zelfs niet kansloos hoeft te zijn voor een plaats in bijvoorbeeld de halve finale, waardoor de belangstelling toeneemt.

Tom de Sutter

Een voorbeeld hiervan is het aandienen van Tom de Sutter, die bij Club Brugge gaat spelen om zo goed mogelijk op te vallen. Hij geeft in een interview aan dat het spelen in de spits bij Club Brugge volgens hem de beste kans is om zich in de kijker te spelen en uiteindelijk mee te kunnen naar het WK in Brazilië.

Met name de transfersom bleek een struikelblok, waardoor het nog niet meeviel om de Belg naar het eigen land terug te kunnen halen. Uiteraard is zowel de club als de speler blij met de overgang, nu het WK in Brazilië nog maar minder dan een jaar voor ons ligt.

Argentijn Suarez

De Belgen beschikken reeds over een gouden lichting, waarvan tijdens het WK in Brazilië veel verwacht wordt. Wellicht krijgt de bondscoach zelfs nog de mogelijkheid om gebruik te maken van Matias Suarez. Deze speler van Anderlecht is eigenlijk afkomstig uit Argentinië, maar wil erg graag meedoen bij de Belgen. De speler verlengde onlangs zijn contract bij de Belgen en wilt zich graag laten naturaliseren.

Of de Belgen de beschikking krijgen over deze extra speler blijft af te wachten, feit is in ieder geval dat ze met vertrouwen toe kunnen leven naar het WK in Brazilië.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in