Home WK Nieuws Sepp Blatter maakt zich geen zorgen over WK voetbal in Brazilië

Sepp Blatter maakt zich geen zorgen over WK voetbal in Brazilië

0
Sepp Blatter maakt zich geen zorgen over WK voetbal in Brazilië
Wedden op het WK in Brazilië met 888 Sport

Het WK voetbal 2014 in Brazilië ligt nog maar enkele maanden voor ons. Sepp Blatter maakt zich geen enkele zorgen over het WK voetbal en de organisatie. Hij is daarom van mening dat we niet in paniek hoeven te raken en het niet nodig is om af te geven op de organisatie in Brazilië. In plaats daarvan ziet hij het WK in Brazilië een fantastisch toernooi worden. Hij vraagt anderen net zo positief te zijn als de FIFA en vooral zin te hebben in het WK voetbal in Zuid-Amerika.

Kritiek op de organisatie

Er bestaat al lange tijd kritiek op de organisatie, maar deze is de laatste tijd nog een stukje heftiger geworden. Inmiddels zijn drie van de stadions nog altijd niet af en is men in Brazilië bijvoorbeeld nog bezig met de bouw van een aantal vliegvelden. Sepp Blatter geeft echter aan dat dit zijn tiende WK wordt en dat het altijd zo is geweest dat alles op tijd klaar was voor de eerste wedstrijd. Wat dat betreft heeft hij er alle vertrouwen in dat het toch nog allemaal goed zal komen en we op tijd van start kunnen gaan.

Rellen in Salvador

Er vonden eerder al rellen plaats in Salvador, een van de speelsteden van het WK in Brazilië. Onlangs was het echter ook raak in Copacabana, de meest bekende wijk van Rio de Janeiro. Hierdoor zijn de zorgen met het oog op de veiligheid flink toegenomen. Blatter geeft echter aan dat dit geen zaak van de voetbalbond is, waardoor hij zich ook daar geen zorgen over maakt. Het is het land Brazilië dat verantwoordelijk is voor de veiligheid. Blatter gaat er vanuit dat men de situatie tijdig onder controle zal krijgen, zodat we van een heerlijk WK voetbal kunnen genieten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in