Home WK Nieuws Trainingskamp WK voetbal: Nederland komt gretig uit Portugal terug

Trainingskamp WK voetbal: Nederland komt gretig uit Portugal terug

0
Trainingskamp WK voetbal: Nederland komt gretig uit Portugal terug
Wedden op het WK in Brazilië met Unibet

Het trainingskamp in Portugal heeft het Nederlands elftal duidelijk op scherp gezet. Waar eerst het behalen van de tweede ronde al als een mooie doelstelling werd gezien, daar worden er inmiddels ambitieuzere teksten uitgesproken.

“De wereldbeker winnen”, liet Robben ontglippen toen naar hem gevraagd is wat de doelstelling is van Oranje. ‘’Ik denk niet dat we tot de favorieten behoren, maar dat maakt mij niets uit. We moeten naar onszelf kijken en ons de komende tijd verbeteren, zodat we klaar zijn voor de eerste wedstrijd.”

Hoger niveau

“We kunnen heel trots zijn. We hadden een goede kwalificatiereeks, waarin we ons eenvoudig geplaatst hebben voor het WK voetbal in Brazilië. Maar nu is het wel tijd om het niveau op te krikken, want een kwalificatie is anders dan een WK. Het niveau zal veel hoger zijn, dus zullen wij ook een stapje extra moeten doen”, liet Robben weten.

De vleugelspeler zelf kende een aardig seizoen bij Bayern München. Zonder al te veel blessures kwam de snelle aanvaller het jaar door, waardoor ook de fans van het Nederlands elftal hopen op een fitte en ontketende Robben.

Of dat dan ook genoeg is om in de tweede ronde mogelijk Brazilië uit te schakelen is echter nog maar de vraag. Robben wil er ook nog liever niet aan denken. “We kijken alleen naar de groepsfase, waarin we drie wedstrijden spelen. We moeten het daar goed doen. Hopelijk komen we de eerste ronde door en dan is het afwachten hoe het verder gaat.”, aldus Robben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in