Home WK Nieuws Van Gaal na het WK voetbal in dienst bij Manchester United

Van Gaal na het WK voetbal in dienst bij Manchester United

0
Van Gaal na het WK voetbal in dienst bij Manchester United
Wedden op het WK in Braziliƫ met Bwin

Louis van Gaal is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer bij Manchester United. De huidige bondscoach van Oranje bereikte een akkoord met de Engelse ploeg, waardoor Van Gaal zich voorlopig weer volledig kan richten op het WK voetbal 2014.

De topploeg uit Engeland ontsloeg vorige week namelijk Moyes naar aanleiding van de wanprestaties die de ploeg had geleverd. Op dit moment neemt legende Giggs de honneurs waar in Manchester, maar omdat de roep om een ervaren trainer groot was in de bestuurskamer, heeft de leiding snel contact gezocht met Van Gaal.
In zijn villa in Algarvezijn beide ploegen tot een samenwerking gekomen, waarbij Van Gaal de opdracht kreeg om een nieuw team te bouwen waarmee hij weer tot de Europese top gaat behoren. De oefentrainer mag hierbij maar liefst 100 miljoen euro besteden.

Extra gemotiveerd voor het WK voetbal

Naar verluidt is de KNVB blij dat de contractbesprekingen zo spoedig zijn verlopen. De bond was bang dat Van Gaal in zijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging het naderende wereldkampioenschap in Braziliƫ uit het oog zou verliezen, maar nu de keuzeheer weet hoe zijn toekomst er uit gaat zien zal het extra gemotiveerd zijn om met Nederland goed te presteren op het WK voetbal 2014.

Door het ondertekenen van het contract met Manchester United heeft Van Gaal de aanbieding van Tottenham Hotspur naast zich neergelegd. De club uit Londen had de Nederlandse oefenmeester graag gecontracteerd, maar wist dat toen Manchester United aanklopte bij Van Gaal dat het enorm lastig zou zijn om Van Gaal alsnog over te halen om in Londen te komen werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in