Home WK Nieuws Verenigde Staten tegen Ghana onzeker

Verenigde Staten tegen Ghana onzeker

0
Verenigde Staten tegen Ghana onzeker
Wedden op het WK in Braziliƫ met William Hill

De WK-organisatie in Braziliƫ maakt zich grote zorgen over de omstandigheden in Natal en daarmee het doorgaan van de wedstrijde Verenigde Staten tegen Ghana. Door extreme regenval is in de oostelijke stad de noodtoestand uitgeroepen.

Door het noodweer zitten ruim 40.000 mensen zonder dak boven hun hoofd en zijn wegen onbegaanbaar. In Natal wonen bijna 800.000 duizend mensen.

Afgelopen vrijdag speelde Mexico en Kameroen tegen elkaar in Natal. Toen kwam de regen al met bakken uit de lucht sindsdien is dit niet minder geworden. In de afgelopen drie dagen is het slechts enkele minuten droog geweest. De meteorologen waarschuwen dat er voorlopig nog geen eind komt aan de stortbuien.

Het stadsbestuur van het Braziliaanse Natal heeft de noodtoestand afgekondigd om de wateroverlast beter het hoofd te kunnen bieden. Door de hevige regenval zijn er modderlawines ontstaan en zijn er duizenden huizen weggespoeld en staan de straten blank.

Het afgelopen weekend is er in de noordoostelijke stad evenveel regen gevallen als er normaal gesproken in de hele maand juni valt.

Maandag staat in Natal het WK-duel tussen Ghana en de Verenigde Staten op het programma. Of deze wedstrijd doorgaat wordt maandagochtend besloten.

Meer over de wedstrijden van maandag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in