Home Column van Bart Voorbeschouwing Australië tegen Nederland volgens Bart

Voorbeschouwing Australië tegen Nederland volgens Bart

0
Voorbeschouwing Australië tegen Nederland volgens Bart
Wedden op Nederland Costa Rica met Unibet

Na de eclatante zege op het verrassend zwakke Spanje – waar we met z’n allen nog járen op kunne teren – staat vandaag Australië op het programma. Bij winst is Nederland zeker van de volgende fase van het toernooi. Mocht Oranje onverhoopt verliezen, dan kan het team via Chili alsnog de volgende ronde in. Nog niets aan de hand, dus. Vrij uit voetballen en zorgen dat de bal in het doel van de Aussies vliegt. Zo vaak mogelijk.

Het Nederlands Elftal doet het wonderbaarlijk goed in Brazilië. Tenminste, ze hebben één wedstrijd gespeeld en dat was een groot succes. Zal je altijd zien: zijn de verwachtingen een keer laag; presteert het elftal boven verwachting. Nu moet iedereen weer in de mentale omschakeling van ‘We komen de groepsfase nog niet door’ naar ‘We worden Wereldkampioen’. Jaja. Allemaal leuk en wel, maar eerst maar eens winnen van Australië.

De boys from Down Under komen namelijk met een missie. Zij willen ook door naar de volgende ronde. Zij willen ook beter zijn dan de anderen in de poule. Zij hebben getraind tot dat ze scheel zagen, maar het resultaat is merkbaar: Australië heeft een ijzersterke en topfitte ploeg. Grote jongens met korte mouwen, razendsnel op de vierkante meter en maar liefst drie spelers hebben een strafcorner van wereldniveau.
Ow wacht. Dat ging om de Australische mannenhockeyploeg. Dat team werd afgelopen zondag Wereldkampioen ten koste van Oranje. Niet te verwarren met de Australische vrouwenhockeyploeg, die afgelopen zaterdag door Oranje werd verslagen in de finale van het WK Hockey. Drie keer Nederland – Australië in één week. Snapt u het nog?

De Nederlanders gaan het heus wel lastig krijgen tegen de Ozzies. Die jongens zijn nou eenmaal groot en sterk en gewend aan warm weer. En wij hebben er toch een paar lilliputters tussen lopen, zoals Sneijder. Die ging in de oefenwedstrijd tegen Ghana ook onderuit. Het wordt waarschijnlijk een kwestie van de tegenstander laten rennen en zelf uit de counter scoren. En als ze dat drie keer doen, komt het wel goed.

Het andere duel uit onze poule is dat tussen Spanje en Chili. Ze spreken allemaal dezelfde taal, dus dat zal wel een flinke scheldpartij worden. En een schoppartij. Spanje gaat voor de laatste kans – als ze deze verliezen kunnen ze daadwerkelijk naar huis. Af door de zijdeur. Daar gaat de Wereldkampioen. En Chili ziet die kans al liggen! Vol er op en vol er overheen.

Vanavond weten we meer. Blijft Nederland euforisch over de prestaties, of is de lol er nu alweer af. Hup Holland!

Quotes Nederland – Australië

De noteringen bij de bookmakers zijn bekend. De bookies verwachten, net als wij, dat Nederland deze wedstrijd gaat winnen. Waag een gokje op deze wedstrijd om het nog een beetje spannend te maken.

Australië wintgelijkNederland wint
Unibet15.006.751.20
William Hill13.006.501.20
888sport15.006.751.20
Bwin10.507.001.20

Alle Bookmakers op een rij.

Meer over de Australië tegen Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in