Home WK Nieuws Voorbeschouwing Nederland – Australië op het WK voetbal in Brazilië

Voorbeschouwing Nederland – Australië op het WK voetbal in Brazilië

0
Voorbeschouwing Nederland – Australië op het WK voetbal in Brazilië
Wedden op het WK in Brazilië met Unibet

Nederland speelde een geweldige eerste wedstrijd op het WK 2014 in Brazilië en versloeg Spanje met 5 – 1. De huidige wereldkampioen werd in de tweede helft volledig weggespeeld, wat aan lijkt te geven dat Nederland een goede kans maakt om de poule te gaan winnen. Australië is op papier de meest zwakke tegenstander in de poule, al lijkt onderschatting op de loer te liggen. Het is voor Nederland van belang om geconcentreerd te blijven spelen en net als tegen Spanje achterin zo min mogelijk weg te geven.

Nederland – Australië: Aussies nog nooit verslagen

Australië kan een taaie tegenstander zijn, dat is iets dat onze historie tegen het team goed laat zien. Nederland wist er nog nooit van te winnen, al hebben er pas 3 ontmoetingen plaatsgevonden. Twee keer eindigde de wedstrijd in een gelijkspel en één keer wist Australië te winnen. Nederland zal er tijdens het WK voetbal nu alles aan moeten doen om van Australië te winnen, aangezien dat direct een plaats in de knock-outfase van het toernooi oplevert. Mocht Chili tevens winnen van Spanje, dan zijn de twee winnaars in Poule B bekend en zullen Australië en Spanje naar huis moeten.

Australië verloor van Chili

Australië verloor haar eerste wedstrijd van Chili, een op papier zwakker team dan Nederland en Spanje. Het spel van Chili was alleen tijdens de openingsfase goed, waarna Australië er niet meer bovenop leek te komen. Het stond toen al 2 – 0 voor Chili, al had Australië kansen om na de 2 – 1 nog wat meer terug te doen. Het zal aanstaande woensdag 18 juni om 18:00 uur een spannende wedstrijd worden tussen Nederland en Australië, waar Oranje onverwachts al de kans heeft om zich te plaatsen voor de volgende ronde en het WK voetbal op een wel heel positieve manier te starten.

Noteringen Nederland – Australië

De bookmakers zijn er al uit. Zij verwachten een dikke overwinning van Nederland. Waag een gokje op deze wedstrijd om het nog een beetje spannend te maken.

Australië wintgelijkNederland wint
Unibet12.506.201.23
William Hill13.006.001.22
888sport12.506.201.23
Bwin10.006.501.22

Meer over Australie tegen Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in