Home WK Nieuws Voorbeschouwing Nederland – Chili op 23 juni in Brazilië

Voorbeschouwing Nederland – Chili op 23 juni in Brazilië

0
Voorbeschouwing Nederland – Chili op 23 juni in Brazilië
Wedden op Nederland tegen Chili met Unibet

Morgen staat voor Nederland de derde groepswedstrijd op het programma, tegen Chili. Zowel Chili als Nederland zijn al geplaatst voor de achtste finales, al mogen de teams nog uit gaan maken wie er als groepswinnaar door zal gaan. Het is de vraag hoe we Brazilië in de achtste finales gaan ontlopen. Dit is geheel afhankelijk van de wedstrijd tussen Kameroen en Brazilië die later op de avond wordt gespeeld. Toch lijkt de beste strategie gewoon winnen van Chili.

Wedstrijd tegen Australië

De wedstrijd tegen Australië verliep een stuk lastiger dan gedacht. Het leek er heel even op dat Nederland de tegenstander toch onderschatte, al valt er aan de andere kant ook weinig af te doen aan de kwaliteiten die Australië neerlegde. Het team speelde gretig en kroop niet in haar schulp. Nederland leek hiervan te schrikken en kwam door een ongelukkige handsbal van Janmaat en de penalty die daarop volgde bovendien op een 2 – 1 achterstand te staan. Het waren vervolgens Robin van Persie en Depay die erin slaagden de achterstand om te buigen naar een 3 – 2 voorsprong, waardoor Oranje op 6 punten kwam in Groep B.

Door naar de achtste finales

Chili wist in de wedstrijd die volgde vervolgens met 2 – 0 van Spanje te winnen, waardoor dat team zich samen met Nederland plaatste voor de volgende ronde. Het is daardoor ook al duidelijk dat Spanje en Australië in de laatste wedstrijd om de eer zullen spelen, aangezien ze beiden geen kans meer maken om de volgende rond te bereiken. Wat dat betreft levert Poule B de eerste verrassingen op en zit Nederland aan de goede kant van het geluk.

Voorspelling Nederland tegen Chili

Nederland wintgelijkChili wint
Unibet2.653.402.70
William Hill2.503.302.80
888sport2.653.402.70
Bwin2.503.303.90

Meer over Nederland tegen Chili

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in