Home WK Nieuws Voorbeschouwing oefeninterland Nederland – Ecuador

Voorbeschouwing oefeninterland Nederland – Ecuador

0
Voorbeschouwing oefeninterland Nederland – Ecuador
Wedden op het WK in Brazilië met Unibet

Het Nederlands Elftal zal nog 3 wedstrijden spelen, ter voorbereiding op het WK voetbal in Brazilië. Louis van Gaal kan die wedstrijden gebruiken om de ideale 11 te vinden en de laatste puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ te zetten. Als eerste zal de wedstrijd Nederland – Ecuador plaatsvinden, op zaterdag 17 mei in de Amsterdam ArenA. Het is de eerste wedstrijd van de officiële voorbereiding op het WK voetbal, waardoor de kans groot is dat Van Gaal in deze wedstrijd voor het eerst met de 11 zal spelen waarmee hij het toernooi wil gaan winnen.

Bookmakers voorspellen

De bookmakers zijn er wel uit. Nederland gaat winnen. Hieronder de noteringen van de belangrijkste bookies.

Nederland wintgelijkEquador Wint
Unibet1.404.507.00
888sport1.404.507.00
William Hill1.654.005.00
Bwin1.404.757.00

Aanloop WK 2006

Nederland speelde al eens eerder tegen Ecuador in de aanloop naar een WK. Het ging destijds om het WK 2006, waardoor de wedstrijd ongeveer 8 jaar geleden plaatsvond. Ook die wedstrijd werd in Amsterdam gespeeld, waardoor er sprake is van een aantal overeenkomsten. Destijds was het Dirk Kuyt die het enige doelpunt maakte, hij zorgde ervoor dat we met 1 – 0 van Ecuador wisten te winnen. De kans is klein dat Kuyt ook deze keer in de basis zal staan, of zelfs mee zal spelen. Wat dat betreft zijn het andere spelers die het nu moeten gaan doen, tegen het land dat altijd sterk voor de dag komt.

Zaterdag 17 mei: Nederland – Ecuador

Aanstaande zaterdag 17 mei speelt Nederland tegen Ecuador en krijgen de Oranje Leeuwen de kans om te laten zien wat ze waard zijn. Het stadion gaat open om 18:30u, zodat de wedstrijd uiteindelijk om 20:30 uur aan kan vangen en het spektakel van start kan gaan. Uiteraard zal de wedstrijd Nederland – Ecuador live op televisie te volgen zijn. Laten we hopen dat het Nederlands Elftal het goed doet en de eerste wedstrijd ter voorbereiding op het WK voetbal in Brazilië in ieder geval met een goed resultaat af kan sluiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in