Home WK Nieuws Vreemde weddenschappen voor het WK 2010

Vreemde weddenschappen voor het WK 2010

0

Het mag duidelijk zijn dat deze website gaat over wedden op het WK. De meeste mensen die een weddenschap afsluiten wedden op de uitslag van een specifieke wedstrijd (bijvoorbeeld Nederland Brazilie) of op de winnaar van het toernooi .

Maar naast deze standaard weddenschappen zijn er nog legio andere zaken waarop je kunt wedden in relatie met het WK voetbal. Hieronder een kleine bloemlezing:

Wedden op gebeurtenissen tijdens een wedstrijd

Bijvoorbeeld het type van het eerste doelpunt via Betsson. Is dat een vrije trap of een penalty of misschien wel een eigen doelpunt. Die laatste betaald 25 keer je inleg uit.

Voorspel het aantal malen dat er buitenspel wordt gegeven. Is het even dan krijg je 1,85 maal je inzet. Is het oneven dan krijg je ook 1,85 maal je inzet. Via Unibet.

Hoe vaak wordt er gewisseld tijdens een wedstrijd? Ook hier kun je op inzetten. Gaat het om 0 tot 4 keer dan krijg je 13 keer je inzet. Gaat het om vijf keer dan krijg je 1,80 keer je inzet. Wordt er zes keer gewisseld dan krijg je 1,72 keer je inzet. Via Betsson.

Wedden op acties van spelers

Hier komen vaak vreemde weddenschappen voor. Sommige zijn ronduit lachwekkend.

Bijvoorbeeld. als Edson Braafheid een hattrick scoort in de wedstrijd tegen Brazilië dan krijg je 200 keer je inleg. Via Betsson.

Nog een leuke. Draagt Arjen Robben tijdens de wedstrijd tegen Brazilië een maillot (zoals hij altijd deed bij Bayern)? Zet je hier geld op in en hij draagt een maillot dan krijg je 7 keer je inzet. Zeg je nee hij draagt geen maillot dan krijg je 1,07 keer je inzet. Via Unibet.

Of een speler van Nederland trekt na het scoren zijn shirt uit en krijgt een gele kaart. Gaat dit gebeuren. Zeg je ja dan krijg je 4 keer je inzet. Via Unibet.

Wedden op wedstrijd factoren

Bijvoorbeeld wat is de laatste actie in een wedstrijd? Is dit een doelpunt (4,20 maal je inzet), een gele kaart (3,10 maal je inzet) of een wissel (1,75 maal je inzet). Via Bwin.

Verder zijn er ook weddenschappen af te sluiten op hoeveel extra minuten aan het eind van de eerste of tweede helft. Via Unibet.

Weddenschappen in de buitencategorie

Deze laatste wilden we je niet onthouden. Een mooi die je bij Unibet kunt afsluiten is of Nederland een regering heeft voor het einde van het WK. Gok je op ja en het is ja dan krijg je 7 keer je inzet. Nee betaald 1,07 keer je inzet uit. De bookmakers hebben dus goed geluisterd naar Mark Rutte.

Via de site van Paddy Power kun je ook nog wedden op commentator clichés. Voor Nederland tegen Brazilië staat de volgende weddenschap uit: Noemt de Britse commentator eerst de naam van Pelé of Cruijff. De bookmakers gaan voor Pelé.

Wil je ook wedden op het WK?

Unibet

    – Ontvang 50 euro bonus.

888 sport

    – Ontvang 70 euro bonus.

Bwin

    – Ontvang 50 euro bonus.

Betsson

    – Ontvang 50% korting op eerste inleg.

Bet at Home

   – Ontvang 50% korting op eerste inleg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in