Home WK Nieuws Walker: ‘Engeland heeft een wonder nodig om WK 2018 te winnen’

Walker: ‘Engeland heeft een wonder nodig om WK 2018 te winnen’

0
Walker: ‘Engeland heeft een wonder nodig om WK 2018 te winnen’
Wedden op het WK in Brazilië met Unibet

WK Voetbal 2018. Engeland plaatste zich zonder enige moeite voor de eindronde van het WK 2018. Ondanks het feit dat de Britten over veel goede voetballers kunnen beschikken is er niet erg veel vertrouwen in een WK titel.

‘’Ik hoop we ver kunnen komen, maar we moeten realistisch zijn. Het WK winnen zou een wonder zijn’’, aldus de rechtsback van Manchester City in een gesprek met het Engelse talkSPORT.

‘’We hebben er de spelers voor, want de meesten van ons spelen in de waarschijnlijk sterkste competitie ter wereld, maar hebben we ook genoeg ervaring om ver te komen op grote toernooien? Nee, dat hebben we niet. Niet in de afgelopen jaren.’’

Al jaren geen succes

De 27-jarige international doelde met deze reactie op de afgelopen internationale toernooien. Twee jaar geleden blameerde Engeland zich in de tweede ronde van het EK Voetbal, door van IJsland te verliezen.

Het absolute dieptepunt werd tijdens het WK 2014 behaald. In een poule met Costa Rica, Italië en Uruguay stapte Engeland niet één keer als winnaar van het veld. Hierdoor waren ‘The Three Lions’ meteen uitgeschakeld.

Voor een overwinning in de knock-out fase van een groot toernooien moeten we terug naar het WK 2006. Destijds werd Ecuador met 1-0 aan de kant gezet. Een ronde later gingen de Britten onderuit tegen Portugal.

Geen hoge verwachtingen

Ondanks het feit dat Engeland zich zonder problemen wist te kwalificeren en dat de wedstrijden tegen de grootmachten Duitsland en Brazilië niet werden verloren, heeft Walker geen hoge verwachtingen voor het aanstaande WK.

‘’We moeten realistisch zijn. Er doen nog veel meer goede ploegen mee en we hebben het niet bepaald goed gedaan op de laatste grote toernooien’’, vertelde de verdediger, die momenteel op

Wedden op WK Voetbal 2018

Het WK Voetbal 2018 start voor Engeland @1.33 op maandag 18 juni. Om 20.00 uur Nederlandse tijd is Tunesië @10.50 de tegenstander. Voor deze wedstrijd zijn ‘The Three Lions’ de grote favoriet. Dit is echter niet het geval bij de titelkandidaten voor het WK 2018. Engeland @18.00 valt hier zelfs buiten de outsiders. Volgens de bookmakers zijn Brazilië @5.50 en Duitsland @5.75 favorieten voor het WK.