Home WK Nieuws Wayne Rooney. Wedden dat ‘ie de finale niet haalt.

Wayne Rooney. Wedden dat ‘ie de finale niet haalt.

2

Hij mag dan misschien als beste speler van Engeland te boek staan en zijn team mag dan misschien tot de favorieten gerekend worden maar toch wed ik dat hij de finale niet haalt…..Wayne Rooney. Misschien zijn team wel maar hij toch zeker niet.

Gezegend met een groot scorend vermogen, niet al te hoge intelligentie en een vreselijk opvliegend karakter ben je eigenlijk niet geschikt om wereldvoetballer te zijn. Als hij niet toevallig had kunnen voetballen had hij nu ongetwijfeld vast gezeten of voorwaardelijk vrij zijn geweest, of in afwachting van een of andere rechtszaak zijn uitkering aan het opdrinken.

Met deze kwaliteiten kan het niet anders of hij loopt tegen een rode kaart op in het toernooi. Dan zou de geschiedenis zich herhalen want in 2006 eindigde zijn WK ook met een rode kaart.

Rooney and his WAG

Nu valt de appel niet ver van de boom denk ik. Toen Wayne zijn WAG (women and girlfriends) Colleen net kende en de twee families elkaar voor het eerst ontmoetten op een verjaardag, mondde dit uit in een massale vechtpartij. De politie moet ter plaatse komen om met name de twee vechtende en krijsende moeders uit elkaar te halen.

Niet veel later krijgen Colleen en Wayne ruzie over het huis dat ze samen aan het bouwen zijn. Dat doen ze niet thuis op de bank, maar in een pub, en daarbij mishandeld Wayne zijn Colleen.

Helaas blijkt Rooney aan zijn Colleen niet genoeg te hebben en bezoekt hij regelmatig een bordeel. Zijn favoriete hoer is een 48-jarige dame met als bijnaam “The Auld Slapper”. Rooney’s commentaar is dat je domme dingen doet als je jong bent.

Rooney te stom om te poepen

Helaas blijkt dat helemaal niet leeftijdsgebonden te zijn bij Wayne. Toen hij namelijk nog niet zo lang geleden de Range Rover van een ton van zijn vriendin leende en zelf moest tanken (het idee alleen al) gooide hij haar dieseltje vol met euro loodvrij. Vervolgens viel hij stil op de snelweg en veroorzaakte een enorme file.

Daarnaast is Rooney een aantal malen verhoord in verband met vechtpartijen in bars, en voor het mishandelen van een fotograaf. Hij is onder behandeling geweest voor zowel gok- als alcoholverslaving. Bij zijn komst naar Manchester United eiste trainer Sir Alex Ferguson dat hij een cursus zelfbeheersing ging volgen. Misschien is het gewoon wel helemaal niet gezond om op je 16e te debuteren op het hoogste voetbalniveau en de hemel in geprezen worden. Zeker niet als je niet de gave hebt een beetje te relativeren.

Kortom, een lekker mannetje. En daar moet je dan kampioen mee worden. Ik wens Engeland veel sterkte en zet mijn geld op een rode kaart in de 3e of 4e wedstrijd die hij speelt.

Wil je ook wedden op het WK?

Unibet

    – Ontvang 50 euro bonus.

888 sport

    – Ontvang 70 euro bonus.

Bwin

    – Ontvang 50 euro bonus.

Betsson

    – Ontvang 50% korting op eerste inleg.

Bet at Home

   – Ontvang 50% korting op eerste inleg.

2 REACTIES

 1. The fact that you guys have dirk kuijt ,huntelaar, gebouter wesley,en de vis achter in “‘jonny”‘ heitinga, to totelly show the abundence of stupid people in your magical orange army, o yes you have also a rapist amongst all that arrogance’van persie'”remember klivert en drank o yes and 1 very dead person, belive me roony as dom as he is, has more brain cappacity in his dick then this bunch togather,so you cocky neandertal,sorry nederlander, you will soon see that your team falls just as easy as your cabinet,trust me you will see only one team with “‘duits blood”‘ get any where and thats not you guys,Denmark,japan,in that order lul

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in