Home WK Nieuws Wie zijn de favorieten voor het WK in Brazilië?

Wie zijn de favorieten voor het WK in Brazilië?

0
Wie zijn de favorieten voor het WK in Brazilië?
Wedden op het WK in Brazilië met Unibet

Het WK voetbal in Brazilië is nog een aantal maanden van ons verwijderd, maar dat neemt niet weg dat we aan de teams al kunnen zien wie er tot de favorieten behoren. Oranje speelt de eerste wedstrijd tegen Spanje, wat een geweldige kwalificatiereeks tot een abrupt einde kan brengen. Aan de andere kant kan Oranje voor een geweldige verrassing zorgen en zichzelf daarmee direct tot favoriet voor de titel maken.

Groep A en B

In groep A vinden we Brazilië, dat vorig jaar de Confederations Cup wist te winnen. Ook dit is een van de favorieten, met een quote van maar 4.20 voor de eindzege. Spanje heeft een iets hogere quote van 6.00, maar ook dit is natuurlijk een van de grote favorieten, uit groep B bij Nederland.

Groep D en F

Daarnaast vinden we in groep D Italië, de nummer twee van het Europees kampioenschap in 2012. Het team heeft een quote van 28.00, maar mag nooit worden uitgesloten van de favorieten. Argentinië is net als Brazilië afkomstig uit Zuid-Amerika, waardoor de quote van 5.75 niet vreemd is. Het land kan uitstekend voetballen en heeft onder andere Lionel Messi in de gelederen.

Groep G en H

In groep H vinden we Duitsland, het land dat altijd een goede kans maakt om kampioen te worden. Ook dit jaar krijgen ze een quote van 6.50, net als een aantal van de andere favorieten. Met name Klose is een gevaarlijke speler, met al 14 doelpunten op WK’s. Tenslotte vinden we in groep H België, het Brazilië van Europa. Het land beschikt over enorm veel talent en krijgt een quote van 17.00, net als bijvoorbeeld Nederland. Indien de bondscoach erin slaagt focus aan te brengen bij de jonge spelers maken zij een goede kans op het kampioenschap.

Quotes afkomstig van Unibet.
Totale overzicht via Wie wint het WK 2014

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in