Home WK Nieuws Winnaar WK voetbal 2014 zal langs het thuisland Brazilië moeten

Winnaar WK voetbal 2014 zal langs het thuisland Brazilië moeten

0
Winnaar WK voetbal 2014 zal langs het thuisland Brazilië moeten
Wedden op het WK in Brazilië met 888 Sport

Het WK in Brazilië ligt nog een aantal maanden voor ons, maar er komt steeds meer duidelijkheid over de krachtverhoudingen tussen de verschillende teams.

We weten vanuit de Confederations Cup natuurlijk al dat het thuisland ontzettend sterk is, maar uit een interview met Oscar blijkt bovendien dat het zelfvertrouwen alleen maar groter is geworden. Het gaat nog altijd niet goed met de bouw van de stadions, maar het lijkt erop dat het voetbal van de Brazilianen daar in ieder geval niet onder zal leiden.

Debuteren en Kaka

Oscar is allereerst ontzettend blij met de kansen die hij krijgt van coach Scolari. Hij heeft kunnen debuteren en de kans is groot dat hij ook op het WK in Brazilië zijn kunsten mag gaan vertonen. In het interview geeft Oscar onder andere aan dat Kaka zijn grote voorbeeld is.

Hij is zelf een stuk jonger dan Kaka en heeft wat dat betreft nog een mooie carriere voor zich. Het WK in Brazilië vormt een eerste kans om tot een prachtige overstap te komen, of heel goed te laten zien wat je als speler in huis hebt.

Nieuwe generatie met maximale motivatie

Volgens Oscar is er sprake van een totaal nieuwe generatie, die graag wil laten zien waar ze toe in staat zijn. In Brazilië zal het WK tot een enorm enthousiasme leiden, zowel bij de spelers als bij de fans in de stadions. Wat dat betreft verwacht Oscar dan ook dat de winnaar van het WK in ieder geval langs Brazilië zal moeten.

Met het publiek erachter is Brazilië ontzettend moeilijk te verslaan. Wat dat betreft maakt ook het thuisland zelf een goede kans om uiteindelijk kampioen te worden en de beker weer eens in het bezit te krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in