Home WK Nieuws WK Voetbal 2018: Amin Younes hoopt op WK-debuut met Duitsland

WK Voetbal 2018: Amin Younes hoopt op WK-debuut met Duitsland

0
WK Voetbal 2018: Amin Younes hoopt op WK-debuut met Duitsland

WK Voetbal 2018. Amin Younes heeft een uitstekend seizoen achter de rug. Met Ajax bereikte hij de finale van de Europa League en hij maakte ook zijn debuut in het Duitse nationale elftal. Toch hoopt de technische buitenspeler op meer.

Younes debuteerde in juni 2017 in de oefenwedstrijd tegen Denemarken. Enkele dagen later maakte hij tegen San Marino zijn eerste treffer voor die Mannschaft. Daarnaast mocht de 23-jarige Younes nog twee keer in actie komen tijdens de Confederations Cup. Het landentoernooi werd uiteindelijk gewonnen door Chili in de finale te verslaan.

‘’Als je me een jaar geleden zou vragen of ik een grote prijs kon winnen, verklaarde ik je voor gek’’, blikt Younes terug op vorig seizoen. ‘’Het was geweldig om de Europa League-finale met Ajax te halen en om daarna de strijd om de Confederations Cup met Duitsland te winnen. Dat is iets waar alle spelers van dromen.’’

Younes wil mee naar WK Voetbal 2018

Toch zijn al deze successen nog niet genoeg voor de ambitieuze Younes. De linksbuiten hoopt opnieuw op een succesvol seizoen met Ajax, dat uiteindelijk bekroond moet worden met een plaats in de WK-selectie van Duitsland voor het WK Voetbal 2018. Met de vier interlands tot nu toe neemt hij namelijk geen genoegen.

‘’Het is belangrijk om vooruit te blijven kijken’’, aldus Younes. ‘’Ik heb mezelf ontwikkeld als speler vorig jaar. Mijn volgende doel is nu het WK van 2018. Ik hoop dat ik een goed seizoen draai bij Ajax en dat ik terug kan keren bij de nationale ploeg. Er is nog een jaar te gaan en natuurlijk willen alle spelers die op de Confederations Cup actief waren een plek in de WK-selectie bemachtigen.’’

Wedden op WK Voetbal 2018

Bookmaker Betway heeft het Duitsland van Younes aangewezen als topfavoriet voor de Wereldtitel Voetbal. Op onze Oosterburen staat een odd van @6.00. Naast Duitsland lijken Brazilië @7.00 en Frankrijk @7.50 de meeste aanspraak te maken op de eindzege op het WK Voetbal 2018 in Rusland.