Home WK Nieuws WK Voetbal 2018: België wil geschiedenis schrijven tegen Frankrijk

WK Voetbal 2018: België wil geschiedenis schrijven tegen Frankrijk

0
WK Voetbal 2018: België wil geschiedenis schrijven tegen Frankrijk

WK Voetbal nieuws. België staat vanavond voor de tweede keer in de halve finale van een WK Voetbal. Om 20.00 uur is Frankrijk de tegenstander in Sint Petersburg. Mocht België winnen, dan mag het team van Roberto Martinez zich op gaan maken voor de grote finale.

Thomas Vermaelen schat de kansen voor België hoog in. “We zijn nu één van de favorieten om het WK te winnen en we moeten in onze kansen geloven”, aldus de verdediger. “We kunnen al trots zijn dat we de halve finale bereikt hebben, maar we willen tot het einde gaan”

Ook Nacer Chadli heeft vertrouwen in een goede afloop. “Voor ons is de wedstrijd tegen Frankrijk de belangrijkste wedstrijd van ons leven. We weten dat het niet makkelijk wordt, maar we zijn klaar om ervoor te vechten. Als je Brazilië kan verslaan, dan hoef je voor niemand bang te zijn.”

Head-to-head bijna in evenwicht

Frankrijk en België stonden elf keer eerder tegenover elkaar in een officiële wedstrijd. Vier keer wist Frankrijk te winnen tegenover drie zeges van ‘De Rode Duivels’. Vier keer eindigde het duel in een gelijkspel. De laatste keer dat België het opnam tegen Frankrijk was in juni 2015. Deze partij werd met 4-3 gewonnen door België. De laatste overwinning van ‘Les Blues’ dateert van februari 2004.

Speelschema WK Voetbal halve finales

Dinsdag 10 juli
20.00 uur: Frankrijk – België

Woensdag 11 juli
20.00 uur: Kroatië – Engeland

Wedden op WK Voetbal

Veel bookmakers maken het mogelijk om te wedden op het WK Voetbal 2018. Mr Green is een van de bookmakers die veel gebruikt wordt door liefhebbers van een weddenschap op voetbal. Een zege van België staat hier genoteerd voor @3.05. Frankrijk is ligt de favoriet met een odd van @2.43. Wij verwachten zelf een spannende wedstrijd, die uiteindelijk met 3-2 gewonnen wordt door De Rode Duivels @34.00. Het winnende doelpunt zal gemaakt worden door Eden Hazard @9.00.