Home WK Nieuws WK Voetbal 2018: Messi wacht nog steeds op eerste WK titel

WK Voetbal 2018: Messi wacht nog steeds op eerste WK titel

0
WK Voetbal 2018: Messi wacht nog steeds op eerste WK titel

WK Voetbal 2018. Lionel Messi was drie jaar geleden erg dichtbij zijn eerste grote succes in het shirt van Argentinië. Toch ging het in de verlenging nog mis tegen Duitsland, waardoor hij volgende zomer alles op alles wil zetten voor zijn eerste WK titel.

Met Barcelona rijgt Messi de successen aaneen, maar zodra hij het nationale shirt aantrekt lijkt het allemaal wat moeizamer te gaan. Tijdens zijn eerste WK’s wist de Argentijn zijn stempel niet op het team te drukken, dit lukte tijdens het afgelopen WK al een stuk beter. Echter, na de gewonnen halve finale tegen Nederland ging de finale tegen Duitsland verloren.

Wachten op de eerste grote titel met Argentinië

Ook in de Copa America zit het niet mee. Messi verloor namelijk de finales in 2007, 2015 en 2016. Na de laatste editie beëindigde hij zelfs zijn interlandloopbaan, maar hier kwam hij enkele weken later op terug. Door alle verloren finales wacht ‘La Pulga’ dus nog steeds op zijn eerste grote titel met zijn geliefde Argentinië.

Argentinië nog lang niet zeker van rechtstreekse kwalificatie

Het is nog maar de vraag of we Messi in actie gaan zien tijdens het komende WK Voetbal 2018. De resultaten in de kwalificatiereeks zijn allerminst goed te noemen en op moment van schrijven staat Argentinië op een vijfde plaats. Deze plaats is erg riskant, omdat Argentinië nog veroordeeld wordt tot het spelen van een play-off wedstrijd.

Wedden op WK Voetbal 2018

Ondanks de moeizame kwalificatiereeks verwachten bookmakers nog steeds erg veel van Messi en zijn teamgenoten. Op een eindzege van Argentinië staat namelijk een notering van @9.00. Alleen Frankrijk @8.00, Brazilië @6.50 en Duitsland @6.00 lijken op dit moment meer aanspraak te maken op de eindzege.

WK Voetbal 2018

Momenteel zijn de kwalificatiewedstrijden voor het WK Voetbal nog in volle gang, maar over exact één jaar kunnen we weer genieten van de mooie wedstrijden op de WK eindronde. De eerste wedstrijd van het WK Voetbal 2018 staat gepland op 14 juni 2018 en de finale wordt gespeeld op 15 juli 2018.