Home WK Nieuws WK Voetbal 2018: Nederland heeft een wonder nodig tegen Zweden

WK Voetbal 2018: Nederland heeft een wonder nodig tegen Zweden

0
WK Voetbal 2018: Nederland heeft een wonder nodig tegen Zweden

WK Voetbal 2018. Het Nederlands Elftal heeft een wonder nodig in de thuiswedstrijd tegen Zweden. De laatste wedstrijd van de kwalificatiereeks voor het WK Voetbal 2018 wordt om 20.45 uur afgewerkt in de Johan Cruijff ArenA.

Alleen een overwinning met meer dan zeven doelpunten verschil kan Nederland nog over Zweden heen tillen. Zweden is dus op de rand van de tweede plaats, maar toch is de Zweedse bondscoach Janne Andersson nog niet geheel zeker van zijn zaak. Hij heeft namelijk veel respect voor het Nederlands Elftal.

Andersson: “Het wordt een moeilijke wedstrijd”

“Ik kijk met veel respect naar Nederland. Ik denk dat we het dinsdag erg moeilijk krijgen”, aldus Andersson. “Het wordt een moeilijke wedstrijd, dus we moeten ons goed concentreren op ons spel. Ik heb enorm veel respect voor het Nederlands elftal.”

Om deze reden benadert Andersson het duel met Oranje dan ook erg serieus. “Het is vooral belangrijk om te praten en na te denken over onze strategie tegen Nederland. Het gaat ons niet om het aantal goals, of dat er nu één, vier of vijf zijn. Wij gaan het hebben over de verdediging, de aanval en over onze strategie. Dat is het belangrijkste”, vertelde de oefenmeester.

Zweden voetbalt voor de overwinning

Het Zweedse team zal in ieder geval niet achterover leunen in de interland tegen Nederland. “Onze focus ligt op het winnen van de wedstrijd, niet op verliezen en ook niet met hoeveel doelpunten”, aldus Andreas Granqvist, voormalig speler van FC Groningen.

“Natuurlijk zal Nederland ervoor gaan en proberen het publiek erachter te krijgen. Maar wij hebben nog altijd kans om als eerste te eindigen in de groep en ons direct voor het WK te plaatsen.”

Wedden op WK Voetbal 2018

Bookmaker Mr Green denkt dat Zweden @3.90 niet in staat is om het Nederlands Elftal @1.80 te verslaan. Wij verwachten ook een overwinning van Oranje, maar hebben geen vertrouwen meer op een tweede plaats. Wij denken dat Nederland met 3-1 gaat winnen @12.00, met onder andere een treffer van Bas Dost @2.12.